Inovațiile Opel - Flexibilitate
Inovațiile Opel - AGR

Scapă de presiune cu AGR

Află de ce scaunul sport ergonomic este printre cele mai bune din industria auto.

Mai mult confort cu certificatul AGR
Inovațiile Opel - Opel Eye

Co-pilotul tău: Opel Eye

Descoperă cele mai recente progrese din domeniul vizibilității și iluminării auto cu ajutorul camerei video Opel Eye.

Conducerea este mai sigură cu Opel Eye
Inovațiile Opel - FlexRide

Adaptează-te la orice condiții cu FlexRide

Sistemul electronic de control al șasiului FlexRide reacționează instantaneu la condițiile schimbătoare și se adaptează la stilul tău de conducere.

Bucură-te de o dinamică mai bună de conducere

FLEXIBILITATE.

În loc să îți restrângem opțiunile, îți deschidem o lume plină de posibilități. Cunoscând nevoile și dorințele tale, putem descoperi moduri noi prin care să facem autovehiculele noastre mai flexibile ca niciodată.

Enlarge

FlexDoors® - Acces îmbunătățit în interiorul autovehiculului

Portierele spate cu balamale în partea posterioară ale modelului Meriva facilitează accesul la și ieșirea de pe scaunele din spate. FlexDoors® asigură și mai multă siguranță, mai ales pentru familiile tinere. Părinții pot ajunge mai ușor la scaunele din spate pentru a-și ajuta copiii să își pună centurile, iar copiii pot fi ghidați mai sigur la urcarea în și coborârea din autovehicul.


Opel Innovation - FlexFix®

FlexFix® - Transportul simplu al bicicletelor

Uneori vrei să conduci și să mergi pe bicicletă în aceeași zi. Însă nu vrei să montezi suportul pentru biciclete de fiecare dată. Cu suportul integrat pentru biciclete FlexFix®, problema este rezolvată.

 

Suportul pentru biciclete FlexFix® glisează pur și simplu în și din bara de protecție spate, fără să ocupe spațiu de depozitare în garaj sau în locuință. Acesta poate transporta două biciclete cu cadrul între 18 și 28 de inci și, deoarece este amplasat la înălțime foarte redusă, este extrem de ușor de încărcat.

 

Vezi FlexFix® la modelele


Enlarge

FlexSpace® - Dispunere incredibil de inteligentă a scaunelor

Sistemul de dispunere a scaunelor din spate FlexSpace® introdus la primul model Meriva a fost îmbunătățit: efortul necesar deplasării în poziții diferite sau a plierii scaunelor este acum mai mic. Dispunerea incredibil de inteligentă a scaunelor îți permite să transformi cu ușurință modelul Meriva dintr-un autovehicul cu 5 locuri în unul cu 4, 3 sau chiar 2 locuri - fără a fi necesară demontarea nici măcar a unui scaun!


Enlarge

Scaune cu configurație tip lounge

Scaunele cu configurație tip lounge maximizează spațiul și luxul modelului Opel Zafira Tourer permițând modificarea aproape instantanee a celui de-al doilea rând de trei scaune în două scaune cu configurație tip lounge, extrem de confortabile. Rezultatul este o limuzină de lux, extrem de spațioasă.


Enlarge

FlexRail® - Un geniu al organizării

Consola centrală FlexRail® transformă spațiul dintre scaunele din față într-un sistem de depozitare variabil. Sistemul utilizează unități glisante demontabile și interschimbabile pentru a asigura suficient spațiu de depozitare convenabil și adaptabil la nevoile tale zilnice.


Enlarge

Soluții de depozitare utile

Dezvoltăm constant soluții noi pentru ca tu să poți depozita și organiza cu ușurință lucrurile pe care le iei cu tine. De exemplu, Meriva are până la 30 de locuri accesibile pentru acele articole care sunt transportate cel mai des. Spațiile de depozitare ușor accesibile, flexibile și utile se bazează pe răspunsurile a sute de clienți care au fost rugați să definească articolele transportate și utilizate cel mai des în autovehicule. Soluțiile de depozitare includ buzunare pentru portierele din față, cu posibilitate de depozitare a unei sticle PET de 1,5 litri, o cutie de depozitare sub scaunul șoferului și consola revoluționară FlexRail®.


Enlarge

Flex Floor - Depozitarea facilă

Flex Floor se adaptează cu ușurință nevoilor tale de transport. În poziție centrală, rezistentul panou Flex Floor și scaunele spate rabatate oferă o podea de încărcare perfect plană. Panoul poate fi coborât pentru obținerea înălțimii maxime de încărcare sau ridicat pentru a fi la același nivel cu pragul spate, facilitând încărcarea sau descărcarea autovehiculului.


Enlarge

FlexFold - Spațiu prin simpla apăsare a unui buton

Vrei să rabatezi scaunele din spate în timp ce te afli lângă hayon? Apasă comutatoarele FlexFold și volumul de încărcare crește de la 500 la 1550 litri. O premieră pentru acest segment simplă, dar practică, prezentă pe modelul Astra Sports Tourer.

 

Vezi FlexFold la modelele


Easy Access Cover - Apasă și gata

Pentru a îndepărta capacul Easy Access Cover și pentru a avea acces mai ușor și mai rapid la lucrurile tale este nevoie doar de o apăsare ușoară. Pentru a închide din nou capacul, împingeți-l și va reveni în poziția inițială.