Final simbolic al expediţiei celor 3 moldoveni aventurieri la Chişinău

Opel Insignia Country Tourer revine în Chişinău, după 21 de zile

29.07.2015

Enlarge

La 25 iulie, după 21 de zile de aventură în 21 de ţări, pe 2 continente, cei 3 moldoveni aventurieri au marcat finalul simbolic al expediţiei lor în Chişinău, aproape de kilometrul zero al Moldovei. La eveniment au fost prezenţi reprezentanţi ai partenerilor expediţiei, reprezentanţi ai presei din Moldova, dar şi mai mulţi vizitatori care au urmărit îndeaproape întreaga poveste a expediţiei.

Membrii echipajului expediţional au povestit celor prezenţi cele mai nuanţate experienţe prin care au trecut, în timp ce un display de dimensiuni generoase a afişat imagini video şi foto realizate în expediţie. Ulterior, toţi cei prezenţi la eveniment au putut interacţiona într-o atmosferă jovială, cunoscând mai multe din „bucătăria” acestei expediţii incredibile.

 

Prezenţi la eveniment, delegaţii producătorului german Opel au menţionat că au acceptat cu bucurie acestă provocare, ştiind că în Moldova, în unele cercuri mai persista neîncrederea faţă de fiabilitatea maşinilor Opel. Ei au fost încrezuţi că un asemenea test dur va pune la grea încercare maşina, în condiţii vii, dar în acelaşi timp ne-au făcut şi un compliment, menţionând că PiataAuto.md este entitatea de presă cu care, ca şi producător, trebuie să fii întotdeauna atent ce faci, întrucât ştiu că redacţia noastră va comunica publicului atât punctele pozitive, cât şi orice aspect negativ.

 

Acum, la finalizarea cu succes a dificilului traseu, cei de la Opel se bucură că au avut dreptate în privinţa fiabilităţii maşinii lor, iar publicul din Moldova s-a putut convinge prin exemplul real al unei aventuri incredibile că modelele Opel din zilele noastre sunt extraordinar de fiabile! 

Fireşte, poate cea mai mare satisfacţie a venit de la comunicarea cu vizitatorii noştri, de la care am aflat cu câtă plăcere a fost urmărită întreaga noastră expediţie!


Un mare mulţumesc, deci, tuturor celor implicaţi şi entuziasmaţi! Iar noi nu punem punct aici relatărilor, urmează părţile cele mai gustoase, în care vă vom arăta lucrurile nespuse încă şi cele mai grandioase frumuseţi ale expediţiei! 

Aşa că fiţi în continuare alături!

 

Sursa: piataauto.md