Expediţia caracterului masculin: 21 zile, 21 ţări, 3 bărbaţi!

Din Moldova spre tărâmurile soarelui de miazănoapte şi dunele Saharei pe un OPEL Insignia Country Tourer!

30.06.2015

Enlarge

V-am tot intrigat de o săptămâna încoace despre cea mai grandioasă aventură, care e pe cale să înceapă din Moldova. Acum a venit timpul să aflaţi mai multe despre o expediţie intercontinentală nebună de tot!

21 de zile. 21 de ţări. 2 continente. 3 bărbaţi. O aventură incredibilă!


Asta e esenţa scurtă a incredibilei aventuri şi ea vă spune esenţialul despre ceea ce va urma! E o expediţie a caracterului masculin, iar asta înseamnă că de această dată la bordul unui OPEL vor urca 3 bărbaţi aventurieri din Moldova.


Cei trei aventurieri vor avea a întâmpina de toate în drumul lor. Ei vor porni expediţia cu o explorare frumoasă a Moldovei, prin câteva destinaţii cruciale, care vor fi astfel expuse către milioane de potenţiali călători din întreaga lume! Apoi echipajul expeditional va trece

hotarele Moldovei şi va ajunge în cele mai diverse şi extreme locuri ale planetei în care ar putea cineva îndrăzni se se îndrepte vreodată la bordul unei maşini – de la tărâmurile soarelui de miazănoapte în regiunile scandinave ale Europe, până la regiuni de bon-ton din Europa, cu un puternic stil medieval, în stilul caracterelor de cavaleri. Mai apoi, cei trei bărbaţi vor trece cu maşina strâmtoarea Gibraltar şi vor ajunge în Africa!

Maşina expediţională

Primele noastre ştiri despre aventura incredibilă au născut multă vâlvă în reţelele sociale, iar mulţi dintre utilizatori s-au întrebat „ei, dar cu ce maşină se vor aventura cei 3 bărbaţi într-o asemenea aventură?”. Ei, uite că am ales o maşină la care vă aşteptaţi mai puţin: Opel Insignia Country Tourer, echipată cu noul motor diesel super-eficient 2.0 CDTI de 170 CP şi 400 Nm.

Maşina expediţională ne este oferită cu bunăvoinţă direct de producătorul german Opel, cu sprijinul diviziei sale regionale, Opel Southeast Europe, dar şi cu sprijinul amabil al celor doi distribuitori Opel în Moldova – East-Auto-Lada şi Autoframe-FM.


Maşina expediţională e dotată cu un propulsor diesel, iar asta înseamnă pentru noi mai multă eficienţă în consum şi mai puţine emisii CO2 în atmosferă. Consumul mixt oficial al maşinii se cifrează la valoarea de 4.7 litri/100 km, ceea ce înseamnă emisii de 124 g/km de CO2. Noi ne aşteptăm la un consum real ceva mai mare, date fiind condiţiile dure prin care va trece maşina, dar oricum eficienţa finală ar trebui să fie una remarcabilă!


Şi, deşi e foarte devreme de vorbit despre ajungerea la destinaţie, vă vom spune totuşi că echipajul expediţional se va îndrepta la sfârşitul expediţiei din nou către Moldova, ajungând la Chişinău după 21 de zile. Iar în ziua când vom ajunge, vom organiza şi o recepţie specială la Nobil Luxury Boutique Hotel, cel mai exclusivist hotel din capitala ţării noastre.


Sunt multe de spus, dragii noştri,şi începând de azi vom avea zilnic noi şi noi informaţii pentru voi! Urmăriţi-ne, cea mai grandioasă aventură concepută vreodată începe!


Sursa: www.piataauto.md