Designul Opel – Design Interior
Design Exterior Opel – Noul Limbaj de Design

Noul limbaj de design

Vezi ce ai de câştigat atunci când emoţia întâlneşte tehnologia.

Explorează designul exterior Opel
Experience Opel - HMI & Infotainment

HMI & Infotainment

Display-ul şi cele mai importante funcţii ale smartphone-ului pe ecranul maşinii tale.

Maşina îţi întâlneşte smartphone-ul

FRUMUSEŢEA VINE DIN INTERIOR.

Indiferent de cât de spectaculos este aspectul exterior al unei maşini, ca şofer, o vezi mai mult din interior. Ştim că îţi petreci multe ore în spatele volanului. Tocmai de aceea, totul trebuie să fie perfect şi înăuntru, pentru că de acolo vei putea aprecia cu adevărat calitatea şi designul, materialele şi echipamentul.

Enlarge

Forme specifice la interior

Vei observa că multe dintre elementele îndrăzneţe ale designului exterior se regăsesc şi înăuntrul maşinii: formele de aripă şi cele concise, de exemplu, sunt reinterpretate în forme uşor rotunjite care oferă un sentiment de protecţie şi confort, creând în acelaşi timp foarte mult spaţiu.


Enlarge

Materiale de calitate pentru confortul tău

Interiorul Opel este un mediu foarte deosebit. Acordăm o atenţie deosebită experienţei tactile din maşină. Toate materialele lucrează împreună pentru a crea o senzaţie armonioasă care să vă întâmpine pe tine şi pasagerii tăi. Tot ce atingi are un aspect neted şi sofisticat. Calitatea materialelor este indiscutabilă la aspecte precum suprafeţele fine, granulate, panourile texturate, calitatea decorului, elementele cromate şi sentimentul de manevrare a butoanelor şi comutatoarelor. Tapiţeria specială beneficiind de nanotehnologie face ca materialele să fie atât rezistente la pete, cât şi impermeabile, fără a compromite calitaţile care le permite să respire.


Enlarge

Cabina ergonomică

Intră într-o maşină Opel şi simte-te în deplin control, deşi confortabil şi relaxat. Scaunele oferă un suport excelent mulţumită celor mai bune variante din industriei. Instrumentele sunt clar afişate şi comenzile sunt plasate pentru a fi folosite cu uşurinţă. Centrul consolei este înclinat către locul şoferului pentru a-ţi oferi o vizibilitate şi o manevrabilitate chiar mai bune. Totul se află la locul lui; spaţiile practice de depozitare rezolvă micile nevoi zilnice prin cele mai uşoare metode posibile.