Design Opel – Design Exterior: ADAM premiul red dot 2013
Design Opel – Design Interior

Eleganţă, confort şi performanţă – din interior

Spaţiile, formele, culorile şi materialele lucrează cot la cot pentru a-ţi asigura plăcerea condusului.

Explorează designul interior Opel

PREMIILE UNUI DESIGN EXTERIOR EXCELENT.

Noul nostru limbaj de design a provocat o întreagă avanlanşă de premii. A început cu lansarea Opel Insignia în 2009 şi a continuat cu Astra, Meriva, Zafira Tourer, Mokka şi noul Corsa. Ne mândrim cu faptul că premiile nu vin numai de la experţii în automobile, ci şi de la publicul larg. Până la urmă, el este cel pentru care construim maşinile. Reacţia pozitivă copleşitoare ne-a inspirat şi mai multă încredere pentru a continua să dezvoltăm autovehicule mai inteligente, mai surprinzătoare şi mai inovatoare.

Enlarge

Faruri distinctive

Noul aspect este distinctiv atât noaptea, cât şi în timpul zilei. Unicitatea dată de forma de aripă a luminilor de zi se resfrânge asupra stopurilor. De asemenea, aceeaşi temă dinamică se găseşte şi în interior, începând cu panoul de instrumente.


Enlarge

Arta sculpturală întâlneşte precizia germană.

Formele netede şi fine se îmbină cu liniile precise şi concise. Detaliile care curg în mod elegant oferă un aspect puternic, dinamic, care subliniază inovaţia tehnică a maşinii. Ne dorim ca limbajul nostru de design să exprime cele două mari elemente importante ale unei maşini: precizia tehnică şi emoţia.


Enlarge

Avantaj aerodinamic

Pătrunderea prin aer înseamnă 13% din combustibilul consumat de maşinile obişnuite. Acest lucru înseamnă că o aerodinamică bună poate face o mare diferenţă în bugetul tău. Însă proiectarea unei aerodinamici eficiente este atât artă, cât şi ştiinţă. Spre exemplu, Opel Astra a trebuit să petreacă 600 de ore în interiorul tunelului de vânt pentru a-şi căpăta forma aerodinamică. De asemenea, varianta ecoFLEX beneficiază de un opturator de aer montat pe grilajul din faţă care se închide automat la viteze mai mari pentru a netezi fluxul de aer.