precedent
 • AUTOVEHICULE COMERCIALE OPEL, CONVERSII ȘI ALTELE

  Logistică, transport, distribuție? Gama Opel de autovehicule comerciale cuprinde de la panel van, crew cab, chassis cab până la conversii din fabrică și autospeciale de la furnizori de încredere. Pe scurt, îți oferim furgonul Opel perfect pentru afacerea ta, plus expertiză și accesorii pentru autovehicule comerciale pentru ca acesta să facă ce ai nevoie. Să livreze.

 • #EROI ZILNICI. AUTOVEHICULE COMERCIALE OPEL.

  Intră în această competiție spectaculoasă! Jucătorii F2 își etalează capacitățile fantastice. Ajutați de Autovehiculele comerciale Opel, îi uimesc pe Hummels, Aubameyang, Schmelzer, Weigl și Piszczek cu jocul de pase.

  Urmărește videoclipul acum!
următorul

Conversii

Descoperă soluții valoroase pentru flote și autovehicule comerciale pentru nevoile tale de afaceri, cu o gamă largă de conversii din fabrică șide la terți.

Află mai multe

Informații financiare

Fie că vrei un furgon în leasing sau cu credit sau să gestionezi o flotă întreagă, Opel are soluții personalizate și oferte excelente.

Află mai multe

Accesorii

Descoperă oferta Opel de piese originale, jante, anvelope și produse sezoniere.

Află mai multe
precedent
 • MOVANO

  Modelul Opel Movano este vedeta segmentului de furgoane. Gama impresionantă de variante, înălțimi și mase de încărcare propulsează modelul în fruntea segmentului.

următorul
precedent
 • VIVARO

  Noua generație Vivaro cu aspect îndrăzneț, cabină confortabilă și practică, spațiu suplimentar de încărcare și economie remarcabilă. Disponibil ca panel van sau cu cabină dublă.

următorul
precedent
 • CORSAVAN

  Generos cu tehnologia și spațiul de încărcare practic, dar mic pe străzi: Opel Corsavan oferă soluția ideală pentru termene strânse și străzi aglomerate.

următorul