NOUL CROSSLAND X.

Proiectat pentru tine! Muncă, relaxare, timp pentru noi, pentru mine… Crossland X este gata pentru orice datorită flexibilității excepționale, inovațiilor de top & designului de SUV!

ARATĂ BINE. PRIVEȘTE ÎNAINTE.

Inovații1 premium precum Display Head-up, Camera video pentru marșarier panoramică de 180°, lumini LED și Frânarea de urgență cu detectarea pietonilor fac călătoria și mai sigură.

MAI MULTĂ VIAȚĂ, MAI PUȚINE LIMITE.

Crossland X se potrivește perfect stilului tău de viață, oferind versatilitate excepțională și mult spațiu de depozitare – indiferent ce îți rezervă ziua.

> ÎNCEPE EXPERIENȚA 360°

Close

• Volum portbagaj de la 410 până la 1.255 litri
• Scaune spate pliabile 40/60 și glisante și cotieră pliabilă ce permite încărcare obiectelor lungi
• Posibilități de depozitare mari la interior
• Podea dublă de depozitare

Close

Inovatorul Display Head-up prezintă toate informațiile importante despre conducere în câmpul tău vizual, între volan și parbriz.

Camera video pentru marșarier panoramică de 180° detectează traficul din spate în intersecții, făcând pornirea mai ușoară și mai sigură. Sistemul avansat de asistare la parcare te ajută să găsești un loc de parcare și parchează în mod activ autovehiculul în locul tău.

Iluminarea frontală adaptivă LED asigură o iluminare cu 30% mai bună decât farurile cu halogen obișnuite și se adaptează automat la situația de conducere, pentru vizibilitate și siguranță maxime.

Sistemul autonom de frânare de urgență2 nu doar detectează autovehiculele, ci și pietonii. Sistemul măsoară constant distanța până la pericolele potențiale. Dacă distanța este prea mică, te avertizează vizual și acustic. Dacă nu reacționezi, autovehiculul decelerează automat. La viteze mai mici de 30 km/h, oprește complet. Astfel, sistemul ajută la maximizarea siguranței, în special în traficul urban.3

 

1Dotările variază în funcție de nivelul de echipare.
2Disponibil din vara anului 2017
3Funcționează automat peste 8 km/h și sub 80 km/h. Datele de decelerare pentru reducerea vitezei de impact sunt după cum urmează: 0 - 30 KPH (1,0 g), 40 - 80 KPH (0,9 g). Sistemul de frânare de urgență poate fi anulat în orice moment de către șofer.