Opel - Oferte şi servicii index

OFERTE & SERVICII.

Indiferent dacă doreşti să închiriezi un furgon, să obţii finanţare pentru un autovehicul sau să gestionezi o flotă întreagă, aici vei găsi soluţii individualizate şi oferte extraordinare de la Opel.

Opel - Oferte Curente

Oferte Curente

Descoperă modelele speciale Opel şi află care sunt cele mai noi oferte pentru autoturisme, autovehicule comerciale, accesorii şi servicii.


Mai multe
Opel - Vânzări la nivel internaţional şi pentru aparatul diplomatic

Opel IDS

Află mai multe despre vânzările Opel către aparatul diplomatic, despre vânzările la nivel internaţional şi cele către organizaţii militare. Vizualizează temenii şi serviciile noastre speciale.

 

Mai multe
Opel - Flote şi Business

Flote & Business

Găseşte autovehicule cu o valoare excelentă şi soluţii pentru flote adaptate la nevoile companiei tale, cu asistenţă şi suport complet din partea echipei Opel.

Mai multe
Opel - Reciclare

Programe de reciclare

Începând din ianuarie 2007 toate autovehiculele Opel pot fi returnate de proprietar la unul dintre partenerii Opel în cadrul programului de casare a autovehiculelor care au ajuns la finalul ciclului de viaţă.

Mai multe
Opel - Finanţare şi Leasing

Finanţare & Leasing

Există mai multe metode a cumpăra un autovehicul. Găseşte cele mai bune soluţii de finanţare şi leasing pentru nevoile tale.

  

Mai multe