Opel Experience - About Opel

FILOZOFIA OPEL.

Am pus bazele companiei Opel acum mai bine de un secol. Peste 110 ani în care am privit cu încredere spre viitor, ne-am pus toată energia în a face mobilitatea ta şi mai plină de satisfacţii. Peste 110 ani de inginerie practicată cu pasiune rezumaţi în cele trei cuvinte ale noului nostru principiu după care ne ghidăm: „Wir leben Autos”

 

„Wir leben Autos” nu se referă doar la rădăcinile noastre germane şi la entuziasmul pe care îl împărtăşim pentru ingineria germană, ci exprimă şi emoţia puternică şi pasiunea care influenţează tot ceea ce facem.

 

„Wir” (Noi) comunică entuziasmul pe care îl împărtăşim şi o puternică atitudine pozitivă care transmite faptul că „suntem în stare” şi ne permite să dezvoltăm produse inteligente, surprinzătoare şi inovatoare pentru clienţii noştri.

 

Însă noi nu doar construim maşini, ci trăim pentru ele, iar cuvântul „leben” exprimă nivelul nostru înalt de energie care poate fi resimţit de orice persoană a cărei viaţă a fost influenţată de un Opel. Aceasta poate percepe toate aceste lucruri prin multitudinea de echipamente Opel, inovaţii inteligente sau pur şi simplu prin designul nostru atrăgător şi contemporan.

 

Ultimul aspect, dar nu cel din urmă, considerăm că pe viitor „Autos” va însemna pentru oameni mult mai mult decât un mijloc de transport. Autovehiculele Opel nu sunt doar instrumente de deplasare, ci o parte esenţială a vieţii noastre de zi cu zi.

 

Combinăm experienţele noastre personale cu cele ale clienţilor noştri pentru a le face deplasarea zilnică mai uşoară şi mai plină de satisfacţii. Ne gândim în permanenţă la moduri noi şi sustenabile de a influenţa în mod pozitiv – sau de a aduce energie – în vieţile oamenilor prin orice contact cu marca Opel.

 

„Wir leben Autos” reprezintă pasiunea, implicarea, atenţia noastră la detalii, responsibilitatea noastră, intenţiile noastre şi – da – încrederea noastră.

 

Toate acestea ne definesc.
Opel. Wir leben Autos.

Opel - Company Information

Informaţii despre compania Opel

Mai multe informaţii despre datele şi cifrele, oamenii şi locaţiile din spatele Opel, dar şi despre cei care conduc compania.

Informaţii despre compania Opel
Opel | History and Heritage

Opel Istorie & tradiţie

Peste un secol de inovaţii au pregătit drumul pentru cele mai moderne modele Opel. O călătorie fascinantă în timp.

Călătoreşte în timp!