precedent
următorul
precedent
următorul

OPEL ZAFIRA TOURER.

Descopera masina noastra de familie.

Având ca sursă de inspiraţie trenurile de lux de mare viteză, cu tehnologie de ultimă oră, noul Opel Zafira Tourer schimbă modul în care privim flexibilitatea autovehiculelor. Confort luxos pentru cele până la şapte scaune, post de conducere de clasa premium, toate înconjurate de eleganţă.


Cauţi un autovehicul premium extraordinar şi practic? Iată noul şi unicul Opel Zafira Tourer.

 

  • Design premium impresionant
  • Stil de viaţă versatil fără efort
  • Lux de clasa premium
  • Sisteme de siguranţă avansate
  • Manevrabilitate dinamică


Enlarge

Spaţiu sofisticat

Te-ai plictisit de autovehiculele de familie obişnuite? Noul Opel Zafira Tourer este o schimbare binevenită. Modelul iese în evidenţă cu ajutorul liniilor elegante, elementelor cromate atrăgătoare şi gamei de jante din aliaj. De acum, călătoriile în familie vor fi şi mai elegante.


Enlarge

Spaţiu creativ personal

Personalizează-ţi spaţiul interior. Datorită atenţiei acordate detaliilor de calitate, spaţiilor inteligente de depozitare şi sistemului de scaune flexibil, noul Opel Zafira Tourer stabileşte noi standarde pentru stilul de viaţă.


Enlarge

Sentimentul succesului

Unele autovehicule te fac să te simţi bine. Noul Opel Zafira Tourer te răsfaţă cu un nivel de confort mai mult decât suficient, însă adaugă echipamente impresionant de practice şi comode. O situaţie în care vei avea numai de câştigat.


Enlarge

Tehnologie care are grijă de tine

Eşti înconjurat de sisteme de siguranţă pasivă de ultimă oră, care lucrează împreună cu tehnologii cu capacităţi de anticipare. Noul Opel Zafira Tourer introduce sisteme de asistenţă noi avansate în segmentul de piaţă al autovehiculelor practice premium.


Enlarge

Remarcabil din punct de vedere al dinamicii

Fie că eşti singur la volan, fie că autovehiculul e complet ocupat, şasiul noului Opel Zafira Tourer combină ţinuta de drum sigură şi precisă cu inovaţia tehnologică integrată, egalată din punct de vedere dinamic prin eficienţa versiunilor de motoare şi transmisii.