precedent
următorul
precedent
următorul

OPEL MOKKA.

Puternic, rafinat şi modern.

Liniile fluide și postura robustă reprezintă caracteristicile cheie ale unui nou mod de conducere. Opel Mokka este rafinat, modern și se adaptează la orice mediu.

 

Vrei să ieși în evidenţă? Mokka este pregătit și te așteaptă.

  • Design dinamic atât la interior, cât și la exterior
  • Spațiu versatil ca să te poți relaxa
  • Confortabil și mereu conectat
  • Nivel ridicat de siguranță și sisteme de asistenţă eficiente
  • Șasiu convingător, motoare economice

Enlarge

Mergi oriunde cu stil

Cu formele sale sofisticate și aerodinamice, postura serioasă și liniile uşor rotunjite, modelul Opel Mokka promite o schimbare binevenită. Atrăgător și uşor de recunoscut, nu are nevoie de elemente ostentative pentru a ieşi în evidenţă.


Enlarge

Gata să facă pe plac

Spaţiu generos într-un autovehicul uşor de parcat, combinat cu o versatilitate inerentă: Opel Mokka se poate adapta aproape oricărui stil de viaţă. Ai nevoie de mai mult spațiu? Pur şi simplu pliază scaunele. Spaţiu de depozitare suplimentar? A fost organizat şi integrat cu grijă.


Enlarge

Calitate până în cel mai mic detaliu

Adevărata mulțumire este rară – dar, datorită sistemelor de infotainment și navigație de ultimă generație ale modelului Opel Mokka, perfecțiunea devine o simplă chestiune de alegere personală. Te vei bucura de sunetul extraordinar, conectivitatea impresionantă și calitatea uimitoare, ce se îmbină perfect cu utilizarea intuitivă. Şi, pentru cei care îşi doresc tot ce este mai bun, există sistemul audio Bose®, dedicat exclusiv modelului Mokka.


Enlarge

Siguranță de jur împrejur

Sisteme avansate de asistență pentru șofer, măsuri de siguranţă pasivă cu eficienţă dovedită şi tehnologii inteligente: toate plasează modelul Opel Mokka cu mult în faţă şi menţin controlul, oriunde vei conduce. Rezultatul: punctajul maxim de 5 stele la testele NCAP și procentul uimitor de 100% obținut la categoria sistemelor de asistență pentru șofer.


Enlarge

Încredere şi control

Manevrabilitate sigură şi precisă, ţinută de drum exemplară şi economie inteligentă: caracteristicile excepţionale ale modelului Opel Mokka. Inovaţiile tehnologice cu eficienţă dovedită se îmbină în mod armonios pentru a asigura un nivel superior de confort, rezistență și integritate.


Opel Mokka - Pașii următori
Pașii următori

Mai multe informații despre Opel Mokka