Opel Mokka - Versatilitate

OCUPĂ UN LOC MIC DE PARCARE PENTRU UN PORTBAGAJ ATÂT DE VOLUMINOS.

Compact la exterior, încăpător la interior și oferind posibilități de depozitare confortabile, modelul Opel Mokka transformă fără efort înălțimea și spațiul în capacitate de transport versatilă. Datorită portbagajului cu un volum de până la 1372 de litri, te poți echipa cu ușurință pentru cele mai lungi călătorii sau pentru a face față nevoilor de transport neprevăzute.

Enlarge

Depozitare inteligentă

În interiorul modelului Opel Mokka vei găsi până la 19 posibilități de depozitare speciale. Acestea includ

 

 • Torpedou superior și inferior
 • Spațiu de depozitare la nivelul genunchilor șoferului
 • Suport pentru ochelari de soare (Cosmo)
 • Suport pentru tichete pe parasolar
 • Spațiu de depozitare în consola centrală
 • Buzunare pe ușile față și spate
 • Suporturi pentru pahare şi compartiment de depozitare cu capac în consola centrală
 • Tavă de depozitare sub scaunul din faţă
 • Compartiment de depozitare în cotiera spate (Cosmo)
 • Cârlige pentru haine în mânerele de susținere spate
 • Spațiu de depozitare dedicat pentru vesta reflectorizantă, triunghiul reflectorizant şi trusa de prim ajutor
 • Compartiment de depozitare sub podea
 • Raft pentru bagaje rigid și pliabil în spatele celui de-al doilea rând de scaune

Enlarge

Capacitate mare

Spătarele spate rabatabile și fracționabile 60/40 și volumul de 1372 litri conferă modelului Opel Mokka versatilitatea necesară celor cu un stil de viață activ și nevoi de spațiu în schimbare. Liniile înalte și designul avansat conferă un potențial real; de exemplu, lungimea de încărcare totală este de 1428 mm, iar înălțimea de până la 808 mm.

 

În plus, în spatele scaunelor din spate se află un suport pentru pălării cu o capacitate de maxim 40 kg, care poate avea și rolul de capac pentru portbagaj. Când nu ai nevoie de acesta, îl poți plia cu ușurință în spatele scaunelor din spate.

 

Atunci când nu este transportată o roată de rezervă de dimensiuni normale, dedesubt se află și un spațiu de depozitare practic. Volumul compartimentului de sub podea variază de la 76 de litri atunci când este depozitat aici doar kitul de reparare pneuri la 36 de litri cu kitul de reparare pneuri și suportul pentru biciclete FlexFix® și la 37 de litri cu o roată de rezervă compactă.


Opel Mokka - FlexFix® Rear Carrier System

Suport pentru biciclete FlexFix®

Dacă îți place să mergi pe bicicletă, vei aprecia suportul pentru biciclete FlexFix®. Îl poți trage extrem de uşor şi confortabil din bara de protecție spate ca pe un simplu sertar, ceea ce înseamnă că poți încărca bicicleta fără mari eforturi fizice. Suportul standard susţine o bicicletă cu o greutate de până la 30 kg şi un ampatament de 1150 mm – ceea ce înseamnă că poţi transporta cu uşurinţă o bicicletă electrică. Cu ajutorul adaptorului cu fixare rapidă, disponibil ca accesoriu, pot fi montate două biciclete de până la 20 kg fiecare, capacitatea maximă de încărcare a sistemului fiind, în acest caz, de 60 kg.

 

Un avantaj important îl reprezintă faptul că, datorită unui mecanism de înclinare inteligent, poți deschide hayonul fără a îndepărta bicicletele. Capacitatea de încărcare maximă este de 60 kg, ceea ce înseamnă că pot fi transportate cu ușurință trei biciclete de maxim 20 kg fiecare sau două biciclete electrice de până la 30 kg.