Opel Mokka - Design

SIMPLU ȘI ATLETIC.

De la partea frontală hotărâtă la profilul spectaculos și până la forma rotunjită a părții din spate, Opel Mokka combină farmecul sportiv și caracterul practic, util în viața de zi cu zi.

Enlarge

Design exterior

Opel Mokka oferă toatele elementele caracteristice stilului puternic al unui SUV de mari dimensiuni. Privit din față, atrage instantaneu. Fiecare element are un scop, chiar și forma plăcută și rotunjită a oglinzilor exterioare de dimensiuni mari. Cu toate acestea, aspectul final denotă eleganță.

 

Silueta modelului Opel Mokka are un impact la fel de puternic ca postura hotărâtă și lată a autovehiculului. Ai putea să o percepi ca pe o siluetă aerodinamică, rotunjită și sportivă. Linia mediană înălțată este atletică, fără a fi agresivă. Consolele scurte și pasajele rotunjite ale roților subliniază polivalența modelului. Este un autovehicul care te face să te simți ca acasă și în largul tău oriunde te-ai afla - pentru că este el însuși.

 

Designul rotunjit al părții din spate completează părţile laterale sculptate. Postura lată este accentuată, luneta arcuită echilibrând perfect parbrizul înclinat. Linia mediană se întinde fără efort înspre luminile spate cu o formă clară și elegantă, iar contururile părții de jos învăluie barele de protecție spate cu aspect sculptural. Are un aspect autentic, aerodinamic și serios, deoarece chiar așa este.

 

Spoilerul inferior față, cu aspect elegant asigură eficiența aerodinamică, sporită de grila radiatorului ce îmbunătățește fluxul de aer în compartimentul motorului. Sub autovehicul sunt amplasate deflectoarele de aer în fața roților spate și în spatele acestora sunt montate lamelele aerodinamice. Acestea contribuie, alături de spoilerul spate și de forma rotunjită a părții din spate, la sporirea coeficientului aerodinamic. Coeficientul aerodinamic de numai 0,360 este mult superior mediei pentru clasa respectivă, contribuind în mod semnificativ la economia și stabilitatea oferite de modelul Opel Mokka.


Enlarge

Design interior

Interiorul modelului Opel Mokka se caracterizează prin calitate și confort. Spaţiul generos și atmosfera primitoare, poziția înaltă a scaunelor ce asigură o susţinere optimă, comenzile amplasate la îndemâna şoferului și suprafețele interioare de calitate premium, plăcute la atingere, sporesc senzaţia de spațiu. Materialele tapițeriei de culoare neagră sau cacao, plăcute la atingere, detaliile metalice fine și inelele cromate ale instrumentelor subliniază eleganța clasică a atmosferei.

 

Modul în care planșa de bord se prelungește până la nivelul ușilor, având forma de „aripă” specifică mărcii Opel, accentuează senzația de spațiu și funcționalitatea acestuia, fără a menționa aspectul uimitor pe care îl conferă habitaclului. Instrumentele și ecranele sunt clare, perfect dimensionate, amplasate ergonomic și ușor lizibile. Mânerele și comenzile de pe uși, chiar și orificiile de ventilație de dimensiuni generoase, au un aspect durabil și o textură ce emană calitate. Întreaga ambianță te îndeamnă să te aventurezi.

 

Opel Mokka se caracterizează printr-un rafinament al detaliilor, un confortul sporit și o calitate superioară a postului de conducere. Dacă pasagerii de pe locurile din spate sunt copii mici, vei aprecia portierele înalte și cu unghi larg de deschidere, ce permit montarea simplă a scaunelor pentru copii și fixarea copiilor în acestea. Dacă pasagerii din spate sunt copii mai mari sau chiar adulți, scaunele comode, spațiile de depozitare confortabile și accesul facil sunt menite să transforme fiecare călătorie într-o experiență mai plăcută. Apoi, atunci când ai nevoie mai mult spațiu, poți balansa și plia cu ușurință scaunele fracționabile 60/40 pentru a obţine un spaţiu suplimentar. Designul pune accentul pe tine, nevoile tale și stilul tău de viață.


Enlarge

'Drive'

Cel mai inteligent mod de a obține cea mai bună ofertă pentru autovehiculul tău Mokka este să cauți modelul special „Drive”. Prin urmare, nu te reține atunci când emoția și așteptările tale sporesc pe măsură ce descoperi finisajele interioare unice ale modelului „Drive”. Hai, aruncă o privire la exterior! Modelul Mokka „Drive” a fost proiectat pentru a oferi o valoare de top și un aspect de excepție. Jantele superbe, din aliaj, adaugă oricând farmec aspectului atrăgător și robust.