Opel Mokka - Confort și infotainment

PREGĂTIT PENTRU AVENTURĂ.

Atunci când vine vorba despre confort, filosofia mărcii Opel este una simplă. Este întotdeauna loc pentru mai mult. Confortul include un sunet de excepție și conectivitate universală, dar şi alte aspecte ce caracterizează starea de bine, de exemplu o poziție de ședere comodă și o temperatură plăcută.

Opel Mokka - Ergonomic Seats (AGR)

Scaune ergonomice AGR pentru şofer/pasagerul din faţă

Poziţia de şedere corectă reprezintă cel mai bun mod de a evita problemele de spate. Prin urmare, Opel Meriva oferă opţional scaune ergonomice AGR pentru şofer/pasagerul din faţă, certificate de asociaţia germană AGR (Campania pentru un spate sănătos), un centru de excelenţă în materie de ergonomie. Scaunele ergonomice AGR cu gamă amplă de posibilităţi de reglare, inclusiv suport lombar şi extensie pentru perna scaunului, îţi permit să reglezi fin poziţia de şedere, conform nevoilor individuale de confort.

Scaunul ergonomic AGR pentru şofer este disponibil cu tapițerie din material textil. Scaunele ergonomice AGR pentru şofer şi pasagerul din faţă sunt disponibile cu tapițerie din material textil sau din material textil/Morrocana și sunt oferite standard, cu tapiţerie opţională din piele/Morrocana.


Enlarge

Prospețime

Climatizarea electronică pe bază de senzori reglează complet automat temperatura în două zone ale habitaclului. Șoferul și pasagerul din față setează pur și simplu temperatura dorită și sistemul ECC o menține, indiferent de condiţiile meteorologice.


Enlarge

Mâini calde, bună dispoziție

Ca să înțelegi cât de plăcut la atingere este un volan încălzit atunci când pornești la temperaturi exterioare scăzute, trebuie să experimentezi această senzaţie. Gândește-te la acest lucru data viitoare când atingi un volan rece, apoi imaginează-ți diferența.


Enlarge

Lasă lumina soarelui să pătrundă!

Dacă vrei să ai mereu aer proaspăt și lumină naturală la bordul autovehiculului Mokka, trapa electrică ți le oferă cu efort minim și confort maxim.


Enlarge

Uită de Gerilă

Eficientul sistem Quickheat reprezintă o altă modalitate de a te feri de frig în diminețile de iarnă, prin accelerarea încălzirii și degivrarea parbrizului, ca să poţi demara în condiții de confort deplin.


Enlarge

Radio online

Sistemele IntelliLink ale autovehiculului Mokka îți oferă acces gratuit la cele mai bune platforme de radio online. Stitcher™ oferă o gamă foarte mare de programe, inclusiv politice, de afaceri și știri sportive și podcasturi. Cu Aupeo îți poți crea propriul program de muzică și te poți bucura de peste 900.000 de titluri.*

 

* Disponibilă în funcție de smartphone.


Enlarge

Un sunet mai plin

CD 400 are un tuner dublu, o putere de 4 x 20 W, 6 difuzoare premium și afișajul Graphic Info care îți permite controlarea setărilor procesorului dinamic de sunet integrat. Intrare Aux-in pentru dispozitive audio externe. Sistemul audio CD 400 poate fi comandat și cu Digital Audio Broadcast (DAB+).


Enlarge

Conectează-te la lume

Față de sistemul audio CD 400, CD 450 are în plus Bluetooth® pentru conectarea telefonului mobil și streaming audio și USB pentru dispozitive mobile externe, dotări standard. Digital Audio Broadcast (DAB+) reprezintă o funcție opțională.


Enlarge

Ascultă și privește

Sistemul CD 600 IntelliLink are un afișaj color de înaltă rezoluție, de 7˝, ce are și rol de ecran pentru Camera video pentru marșarier și poate afișa imagini separate încărcate prin USB. CD 600 cu tehnologia IntelliLink include streaming audio prin Bluetooth®. Gracenote®, o bază de date pentru muzică, identifică numele artistului, albumului și piesei și te ajută să îți gestionezi colecția de muzică.


Enlarge

Rapid și precis

Sistemul Navi 950 Europe IntelliLink cu tehnologie de ultimă oră include un afișaj color de 7˝ cu vedere panoramică 3D și comenzi pe volan. Software-ul de navigație pentru peste 30 de țări din Europa și un ghid de călătorie cuprinzător cu imagini este stocat în memoria internă pentru a permite accesarea rapidă. Sistemul de navigație poate fi pornit prin introducerea scurtă a unei destinații cu ajutorul Comenzii vocale. Acesta dispune de o unitate CD pentru redarea fișierelor audio și comenzi vocale pentru telefon, radio și CD/USB. Poţi conecta dispozitive externe prin aux-in sau USB, sunetul fiind de înaltă claritate. Tehnologia IntelliLink integrează smartphone-ul tău în sistemul infotainment, iar software-ul preinstalat Gracenote® identifică și gestionează fișierele tale audio pentru ca tu să te bucuri pe deplin de ele, la conectarea prin USB.


Enlarge

Sistemul Bose®: sunet mai clar, mai bun, mai tare

De la rezonanțele joase la sunetele foarte înalte, sistemul audio Bose®, proiectat special pentru modelul Opel Mokka, redă fiecare notă și ritm cu o claritate și precizie extraordinare. Calitatea sunetului este identică cu cea specifică sălilor de concerte datorită procesării digitale a sunetului, caracteristică sistemului audio Bose® şi celor șapte difuzoare premium amplasate optim, cu un subwoofer Richbass® din compartimentul personalizat pentru bass. Disponibil împreună cu CD 600 IntelliLink şi Navi 950 Europe IntelliLink.