precedent
următorul
precedent
următorul

Opel Combo: Gamă extinsă de variante puternice

Noua generaţie a modelului Opel Combo oferă soluţii inteligente în segmentul de piaţă al furgoanelor compacte. Acesta este disponibil într-o gamă largă de variante avansate din punct de vedere tehnologic, extrem de economic şi foarte practic.

OPEL COMBO TOUR.

Prietenos, flexibil şi distractiv.

Spaţiul şi flexibilitatea sunt două beneficii de excepţie ale noului Opel Combo Tour. Priveşte în interior şi vei găsi modalitatea perfectă de a configura spaţiul pentru familie, agrement, hobby-uri, activităţi sportive sau vacanţe. Sau poate o modalitate confortabilă de a îmbina afacerile cu toate acestea, fără a compromite atmosfera din timpul conducerii.

 

Creat pentru a aduce autovehiculul de familie într-o eră a spaţiului flexibil, fără a avea un impact negativ asupra mediului înconjurător sau planetei. Vezi de ce:

  • Design practic, de capacitate mare
  • Confortabil, comod şi sigur
  • Lider în clasa sa în domeniul posibilităţilor de încărcare şi al spaţiului
  • Economie şi performanţe de excepţie


Enlarge

O combinaţie strălucită

Forma de excepţie a noului Opel Combo Tour îmbină în mod armonios capacitatea mare, caracterul practic şi hotărât cu eleganţa funcţională.


Enlarge

Ager şi în formă

Opel Combo Tour te protejează şi are grijă de tine, de pasagerii tăi şi de orice lucru pe care îl transporţi. În plus, poţi adăuga un nivel cât mai sporit de confort, care ar putea mulţumi pe oricine.


Enlarge

Pentru o viaţă mai uşoară

Facilitând urcarea la bord şi încărcarea, cu locuri pentru până la şapte pasageri, fiind simplu de configurat şi polivalent, noul Opel Combo Tour reprezintă o alegere autentică în materie de funcţionalitate şi dotări. Scaunele rabatabile din rândul al doilea şi scaunele detaşabile din cel de al treilea rând ale variantei cu 7 locuri permit sporirea capacităţii portbagajului de la 800 de litri până la 3.200 de litri.


Enlarge

Călătoreşti mai mult, economiseşti mai mult

Având un consum redus de carburant, intervale mari de service şi garanţie anti-coroziune, noul Opel Combo Tour menţine în mod constant constant un nivel scăzut al costurilor de exploatare.