precedent
următorul
precedent
următorul

Opel Astra 2.0 CDTI cu Start/Stop: consumul de carburant este mai scăzut ca niciodată

Opel pune la dispoziție acum noul Astra 2.0 CDTI (120 kW / 165 cp) cu pachetul de tehnologii ecoFLEX, ecologic și eficient din punct de vedere al consumului de carburant, inclusiv sistemul avansat Start/Stop.

OPEL ASTRA SPORTS TOURER.

Descopera masina noastra de familie.

Opel Astra Sports Tourer aduce inovație și eleganță în segmentul său. Asigură o experiență de conducere uimitoare datorită suspensiilor inovatoare și tehnologiei de ultimă generație. Adaugă motoare dinamice și eficiente, spațiu suplimentar și versatilitate și vei obține un autovehicul foarte impresionant ce ridică experiența de conducere cotidiană la un nivel complet nou.

 

Cauți o alternativă elegantă la autovehiculul break obişnuit, impresionantă în materie de spațiu și flexibilitate? Descoperă dotările extraordinare ale modelului Opel Astra Sports Tourer.

  • Design sportiv
  • Dotări confortabile şi inovative
  • Dinamica a condusului impresionantă
  • Motorizări eficiente
  • Dotări de siguranţă de ultimă generaţie

Enlarge

Design care te emoționează

Opel Astra Sports Tourer este elegant și sculptural, cu linii încrezătoare evidențiate de luminile tipice mărcii Opel. Sportiv, însă elegant, acesta transformă designul captivant al modelului Astra cu 5 uși într-un station wagon flexibil și versatil.


Enlarge

Confort și calitate

Atmosfera de calitate și sportivitate reflectată la exterior este oglindită și în interiorul modelului Opel Astra Sports Tourer. Comenzile orientate către șofer sunt dispuse ergonomic și elegant, fiind completate de confortul de calitate superioară, compartimentele de depozitare ingenioase și spațiul versatil.


Enlarge

Spațiu enorm

La interiorul modelului Opel Astra Sports Tourer te așteaptă o suprafață de încărcare plană cu un volum de până la 1.550 l. Dar aceasta este doar o parte din ofertă. Versatilitatea este redefinită prin modul în care autovehiculul poate fi aranjat, organizat și adaptat la nevoile tale.


Enlarge

Conducere elegantă

Opel Astra Sports Tourer este un autovehicul dinamic cu un confort de conducere impresionant, agilitate excepțională și o gamă largă de motoare ecologice pentru a se adapta preferințelor tale. Astfel, autovehiculul oferă de fiecare dată o experiență de conducere captivantă.


Enlarge

Performanță ecologică

Caracteristica principală a modelului Opel Astra Sports Tourer este reprezentată de sistemul de propulsie ecologic și cu consum redus, care chiar economisește carburant. Alege dintr-o gamă cuprinzătoare de motoare pe benzină, diesel și GPL.


Enlarge

Siguranță până în cel mai mic detaliu

Sistemele Safetec® de siguranță activă și pasivă, de înaltă tehnologie, oferite de Opel, sunt o caracteristică esențială a tuturor modelelor de autovehicule Opel. Sistemele de siguranță montate pe modelul Astra Sports Tourer nu au fost niciodată atât de elegante, nici atât de complete.


Pașii următori
Pașii următori

Mai multe informații despre Opel Astra Sport Tourer