precedent
următorul

NOUL ASTRA.

Atrăgător, elegant, dinamic.

Noul Opel Astra este un autovehicul pe cât de dinamic pe atât de atrăgător. Te conectează la carosabil printr-un sistem de direcție remarcabil și o suspensie revoluționară. Acestea, împreună cu motoarele eficiente cu reacții rapide, îți asigură o experiență de conducere antrenantă.

 

Cauți un autovehicul elegant și impresionant în materie de spațiu și flexibilitate? Descoperă dotările extraordinare ale noului Opel Astra.• Un design care atrage privirile

  • Un design care atrage privirile
  • Echipamente de confort remarcabile
  • Dinamică de conducere uimitoare
  • Motoare cu reacții instantanee
  • Echipamente de siguranță de ultimă generație

Enlarge

Design suplu și elegant

Noul Opel Astra are un aspect atletic și suplu și, cu toate acestea, prezintă avantajele unui autovehicul cu cinci uși. Postura sportivă și încrezătoare cu sistemul de iluminare specific mărcii Opel oferă o experiență vizuală ce anticipează satisfacția deplină din timpul conducerii.


Enlarge

Confort extraordinar

Flerul designului exterior al noului Opel Astra se continuă și la interior. Caracteristicile ergonomice elegante cu design în beneficiul șoferului sunt completate de confortul de o calitate superioară pentru până la cinci ocupanți, cu soluții de depozitare ingenioase.


Enlarge

Excelență la conducere

Atunci când ești complet conectat la tehnologia de ultimă oră, a conduce devine o activitate simplă, sigură și lipsită de stres. Noul Opel Astra asigură o senzație distinctă în timpul conducerii, pentru a fi în consonanță cu stările tale de spirit și cu stilul tău unic.


Enlarge

Pur și simplu superior

O caracteristică principală a noului Opel Astra este reprezentată de sistemul de propulsie ușor și ecologic, care chiar reduce consumul de carburant. Alege dintr-o gamă cuprinzătoare de motoare pe benzină, diesel și GPL.


Enlarge

Siguranță până în cel mai mic detaliu

Sistemele Safetec® de siguranță activă și pasivă, de înaltă tehnologie, oferite de Opel, sunt o caracteristică esențială a tuturor modelelor de autovehicule Opel. Sistemele de siguranță montate pe noul Astra nu au fost niciodată atât de elegante, nici atât de complete


Pașii următori

Mai multe informații despre Opel Astra