precedent
următorul
precedent
următorul

OPEL ASTRA.

Atrăgător, stilat & elegant.

Modelul Opel Astra este un autovehicul pe cât de dinamic pe atât de atrăgător. Te conectează la carosabil printr-un sistem de direcție remarcabil și o suspensie revoluționară. Acestea, împreună cu motoarele eficiente cu reacții rapide, îți asigură o experiență de conducere antrenantă.

 

Cauți un autovehicul elegant și impresionant în materie de spațiu și flexibilitate? Descoperă calitățile extraordinare ale modelului Opel Astra.

  • Un design elegant care atrage toate privirile
  • Echipamente de confort remarcabile
  • Dinamică de conducere uimitoare
  • Motoare cu reacții instantanee
  • Echipamente de siguranță de ultimă generație

Enlarge

Eleganță și sportivitate

Descoperă modelul Opel Astra cu proporții uimitoare. Își detronează toți concurenții.


Enlarge

Confort extraordinar

Flerul designului exterior al modelului Opel Astra se continuă și la interior. Caracteristicile ergonomice elegante în beneficiul șoferului sunt completate de confortul de o calitate superioară pentru până la cinci ocupanți, cu soluții de depozitare ingenioase.


Enlarge

Excelență la conducere

Atunci când ești complet conectat la tehnologia de ultimă oră, a conduce devine o activitate simplă, sigură și lipsită de stres. Modelul Opel Astra asigură o senzație deosebită în timpul conducerii, pentru a fi în consonanță cu stările tale de spirit și cu stilul tău de viață.


Enlarge

Pur și simplu superior

O caracteristică principală a modelului Opel Astra este reprezentată de sistemul de propulsie ușor și ecologic, care chiar reduce consumul de carburant. Alege dintr-o gamă cuprinzătoare de motoare pe benzină și diesel.


Enlarge

Siguranță până în cel mai mic detaliu

Sistemele Safetec® de siguranță activă și pasivă, de înaltă tehnologie, oferite de Opel, sunt o caracteristică esențială a tuturor modelelor de autovehicule Opel. Sistemele de siguranță montate pe modelul Astra nu au fost niciodată atât de elegante, nici atât de complete.