Opel GTC Astra - Prezentare generală

Articole de descărcat

Cele mai înalte standarde de siguranţă: Punctaj maxim de cinci stele Euro NCAP pentru Opel Tourer Zafira şi GTC Astra

Organizaţia independentă a consumatorilor Euro-NCAP (Programul european de evaluare a autovehiculelor noi) a acordat punctaje maxime şi pentru modelele Opel noi. Experţii în testele de impact au acordat punctajul maxim de 5 stele pentru siguranţă şi prevenirea accidentelor atât pentru Opel GTC Astra, cât şi pentru Zafira Tourer

Citeşte articolul

GTC ASTRA.

Descopera masina noastra sport.

Opel GTC Astra combină aspectul urban elegant cu un interior sportiv atrăgător și o plăcere unică în timpul conducerii. Motorul şi suspensia de ultima generaţie asigură o performanţă cu adevărat impresionantă, în timp ce siguranţa deplină adaugă un plus de încredere fiecărei călătorii.

 

Cu un aspect uimitor, compact și surprinzător de practic, Opel GTC Astra este un model sport coupe ajuns la maturitate. Descoperiţi ce îl face atât de special.

  • Design sofisticat
  • Plăcere unică în timpul conducerii
  • Confort seducător
  • Performanţă de durată
  • Siguranţă impresionantă

Enlarge

Aspect dinamic, eleganţă sportivă

Designul avangardist este ușor de recunoscut, dar aproape imposibil de definit. Aruncă așadar o privire mai de aproape asupra modelului Opel GTC Astra. Liniile care redefinesc eleganţa modelelor coupe compacte, postura lată şi puternică, precum şi elementele de design specifice mărcii Opel atrag toate privirile şi asigură o eficienţă sporită.


Enlarge

Redescoperiţi plăcerea de a conduce

Opel GTC Astra este echipat cu tehnologie care transformă călătoriile zilnice într-o activitate mai simplă, mai agreabilă și mai satisfăcătoare. Indiferent unde conduceţi – în oraş, pe drumuri de ţară sau pe autostradă – autovehiculul inspira pasiune pură. Pentru că şi inginerilor noştri le place să conducă.


Enlarge

Spaţiu din plin

Detaliile ergonomice care asistă şoferul, materialele de înaltă calitate şi spaţiul mare pentru bagaje şi de depozitare a obiectelor personale se îmbină într-o ambianţă care merită cu adevărat titlul de GTC. Bineînțeles că ai la dispoziție și opțiunile de personalizare Opel care conferă o notă de individualitate autovehiculului GTC Astra.


Enlarge

Echipat pentru distracţie

Motoarele Opel GTC Astra pe benzină și diesel extrem de eficiente, cu o putere de până la 143 kW (195 cp) asigură o performanță pe măsura stilului dinamic al autovehiculului.


Enlarge

Sigur, relaxant şi reconfortant

Performanța nu înseamnă doar o manevrabilitate dinamică și o putere satisfăcătoare, ci și un pachet de siguranță activă și pasivă care sporește plăcerea în timpul conducerii modelului Opel GTC Astra. În plus, dacă doriţi să protejaţi autovehiculul, acesta este echipat cu un excelent sistem antifurt special proiectat în acest sens.


Opel Astra GTC - Pașii următori
Pașii următori

Mai multe informații referitoare la autovehiculul Opel Astra GTC